Libertas Lawyers neemt deel aan ronde tafel van het Ondernemersbelang over Transport en Logistiek

  Priscilla de Haas heeft onlangs deelgenomen aan een ronde tafel met een keur aan Rotterdamse ondernemers over Transport en Logistiek.In de vierde editie van het Ondernemersbelang Rotterdam wordt hierover verslag gedaan. Nieuwsgierig, lees dan hier verder. Lees verder »

  Blog Annemarije Schoonbeek: Parlementaire ondervraging fiscale constructies start; rechtsbescherming broodnodig?!

  Op 31 mei 2017 is op Tax Live het volgende blog gepubliceerd:Parlementaire ondervragingscommissie fiscale constructies start: rechtsbescherming broodnodig?!Op 7 juni a.s. gaat de parlementaire ondervraging naar fiscale constructies eindelijk van start. Maar wat zijn nu eigenlijk de risico's die de voor ondervraging opgeroepen getuigen... Lees verder »

  Publicatie artikel Libertas Lawyers over bitcoins, witwassen en integriteitsrisico’s en Jaarbericht FIU 2016: ook in 2017 hebben bitcoins de aandacht van de anti-witwasautoriteiten

  Annemarije Schoonbeek, Widad Shreki en Melis van der Wulp hebben een artikel geschreven over de risico’s van financiële ondernemingen om betrokken te raken bij witwassen en/of andere integriteitsrisico’s indien zij betrokken raken bij Bitcoin-gerelateerde transacties en/of diensten verlenen aan cliënten die handelen in bitcoins. Dit artikel is gepubliceerd in het... Lees verder »

  Libertas Lawyers neemt deel aan ronde tafel van het Ondernemersbelang over Innovatie

  Annemarije Schoonbeek (Libertas) heeft onlangs deelgenomen aan een ronde tafel met een keur aan Rotterdamse ondernemers over innovaties in het bedrijfsleven. In de nieuwsbrief van het Ondernemersbelang wordt hierover verslag gedaan: " Annemarije Schoonbeek opereerde bij haar vorige werkgever, Autoriteit Financiële Markten... Lees verder »

  Het UBO-register in aantocht: contouren en ontwikkelingen op Europees niveau

  Op 31 maart 2017 is het wetsvoorstel inzake het UBO-register ter consultatie openbaar gemaakt. De consultatie loopt af op 28 april 2017. Dit wetsvoorstel dient ter implementatie van de Vierde anti-witwasrichtlijn (implementatiedatum 26 juni 2017). De ontwikkelingen op Europees niveau staan echter niet stil. Er staan nog verschillende... Lees verder »

  Noodzaak verweerschrift kan toch niet ter discussie staan?

  Het is bij sommige onderdelen van de Belastingdienst (Toeslagen) eerder regel dan uitzondering: het binnen vier weken indienen van een verweerschrift naast de op de zaak betrekking hebbende stukken. Het verweerschrift volgt vaak pas op de elfde dag voor de zitting, tot welk moment nog stukken kunnen worden ingebracht op... Lees verder »

  Interview Het Ondernemersbelang Amsterdam

  Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

    Lees verder »

  Interview Paul Verloop in Erasmus Magazine van 7 april 2017

   Op 7 april is het interview met Paul Verloop getiteld ‘Ik heb altijd gelijk, maar ik krijg het niet altijd’ in het Erasmus Magazine verschenen. Hierna volgt de tekst van het interview."Ondanks dat pleiten het hoogtepunt is van zijn werk, probeert advocaat Paul Verloop vooral om cliënten uit de... Lees verder »