Fiscaal advocaat Amsterdam

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat goed gebruiken? Dan helpen de advocaten van LibertasLawyers u graag. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Ook dan springen wij graag bij om een proces uit te blijven. Een deel van onze advocaten zijn advocaat-belastingkundigen (fiscaal advocaten) die niet adviseren op het gebied van belastingrecht, maar zijn gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken van een fiscaal advocaat in Amsterdam? Dan bent u bij LibertasLawyers aan het juiste adres.

  Deelgebieden van LibertasLawyers

  LibertasLawyers kijkt met een frisse blik naar uw zaak en kan een goede inschatting maken van de proceskansen. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waarin onze advocaten gespecialiseerd zijn, namelijk:

  Al onze advocaten hebben zo hun eigen specialisatie. De specialisaties liggen wel dicht tegen elkaar aan en overlappen elkaar deels, zodat wij in staat zijn veel te overleggen en zo kunnen kantoorgenoten of advocaten bijspringen waar nodig of net dat extraatje geven.

  Contact opnemen met LibertasLawyers

  Heeft u een conflict op financieel strafrechtelijk gebied en bent u benieuwd wat de advocaten van LibertasLawyers voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen en te vragen naar Priscilla de Haas of Annemarije Schoonbeek, te mailen naar dehaas@libertaslawyers.com. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van fiscale advocatuur in Amsterdam.


  Contact Opnemen