Strafrechtadvocaat Rotterdam

  Heeft u te maken met een geschil waarbij u recht heeft op de ondersteuning van een strafrechtadvocaat in Rotterdam? Advocatenkantoor Libertas Lawyers te Rotterdam verleent bijstand in strafzaken aan particulieren en ondernemingen. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers adviseren u over de juridische en strategische belangen (o.a. publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering) indien u of uw onderneming, het management en/of uw werknemers worden geconfronteerd met onderzoek, handhaving of strafrechtelijke vervolging. Voor advies van een strafrecht advocaat te Rotterdam kunt u ons dus gerust benaderen. Wij helpen u graag, zodat u goed inzichtelijk hebt waar u recht op heeft, hoe u ervoor staat en hoe we samen stappen vooruit kunnen zetten.

  Wie zijn wij?

  Bij Libertas Lawyers werken ervaren strafrechtadvocaten, die afkomstig zijn uit de top van de Nederlandse strafrechtadvocatuur. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers hebben ruime ervaring op het gebied van het economisch strafrecht (o.a. financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken), het commune strafrecht (o.a. witwassen, valsheid in geschrift en misdrijven of overtredingen) en het bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen).

  Particulieren en ondernemingen, die met het strafrecht in aanraking zijn gekomen, zijn gebaat bij een degelijke voorlichting over de rechten en plichten gedurende alle fasen van het strafproces. Uitgangspunt hierbij is dat de strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers altijd streven naar het voorkomen van strafvervolging. De strafrechtadvocaten van ons kantoor hebben ruime ervaring met buitengerechtelijke afdoening van strafzaken.

  Voor wie is een strafrecht advocaat in Rotterdam?

  Wanneer u het gevoel heeft dat een conflict ontstaat en op springen staat, dan staat Libertas Lawyers graag aan uw zijde om ervoor te zorgen dat u een proces blijft. Libertas Lawyers is de strafrechtadvocaat in Rotterdam voor iedereen. Indien u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Rotterdam kunt u contact met ons opnemen.Libertas Lawyers heeft gezien de expertise van het kantoor een landelijke praktijk. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers hebben ruime ervaring in het verlenen van bijstand aan particulieren voor wie reputatie, gezien hun functie of beroep, van groot belang is. Daarnaast verleent Libertas Lawyers bijstand aan ondernemingen in diverse sectoren, zoals de bouw, industriële productie, MKB, ICT, transport, banken, trustkantoren en diverse beroepsgroepen, zoals accountants, advocaten,belastingadviseurs en notarissen.

  Wilt u weten of u recht hebt op een strafrecht advocaat te Rotterdam? U kunt het ons gerust vragen door te bellen en uw kwestie aan ons voor te leggen. U mag ook altijd een afspraak maken, zodat we met een kopje koffie uw opties kunnen bespreken.

  Waarom kiezen voor Libertas Lawyers?

  Libertas Lawyers heeft de expertises van strafrecht en bestuursrecht weten te bundelen. Hierdoor zijn wij in staat om doeltreffend bijstand te verlenen en te adviseren. Libertas Lawyers heeft de benodigde expertise op zowel het terrein van toezicht (o.a. informatieverzoek en bedrijfsbezoek) en handhaving (o.a. bestuurlijke boete en last onder dwangsom) als in de opsporing (verhoor van verdachte of getuige) en de vervolging (transactie, strafbeschikking of dagvaarding). We zijn dus een zeer compleet advocatenkantoor die u op welk gebied dan ook van dienst kan zijn met een enorme expertise. Kies uw strafrecht advocaat in Rotterdam bewust.

  Schakel een strafrechtadvocaat te Rotterdam in

  Wanneer u besluit om een strafrechtadvocaat in Rotterdam of omgeving in te schakelen, kunt u ons altijd benaderen. Wilt u graag weten wat u aan ons heeft en wat we voor u kunnen betekenen? Dan mag u voor informatie altijd contact met ons opnemen. Wij leggen alles graag aan u uit en helpen u daar waar mogelijk.

  Contact Opnemen